25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Készül a City of Brass

Az ezeregy éjszaka meséit idéző a fantasy akció-szerepjáték.

Írta: GeryG

A Submerged Games csapatát olyan veterán fejlesztők alapították, akik korábban többek közt a Bioshock, a Fallout és XCOM szériákon is dolgoztak. A stúdió eddig többnyire ötletes, de közepes fogadtatásban részesült játékokat készítettek. Legújabb projektjükre azonban érdemes lehet odafigyelni. A City of Brass az ezeregy éjszaka meséit idéző fantasy akció-szerepjáték lesz. A játékosok egy tolvajt alakítanak, aki bemerészkedik az elátkozott városba, hogy ott mesés kincseket zsákmányolhasson. Még az sem riasztja vissza, hogy a várost csontvázak és dzsinnek lakják. Ha találkozik velük, ostorát és pengéjét hívja segítségül. Előbbivel egyébként képes lefegyverezni ellenségeit, illetve a zsákmány megkaparintásában is hasznos szerepet játszik. Emellett a közlekedésben is segítségére lesz. A város nem csak szörnyekkel, csapdákkal is zsúfolásig tele lesz, így nagyon nem lesz egyszerű ép bőrrel megúszni egy-egy kalandot. Ráadásul mindezt időre kell majd teljesítenünk: mielőtt az idő homokja végleg lepereg, minél több zsákmánnyal kell keresztülverekednünk magunkat az aktuális pályán.

A City of Brass az első video és képek alapján kimondottan ígéretesen fest, megjelenésére pedig valamikor idén ősszel számíthatunk PC-re, majd valamikor jövőre konzolokon.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • City of Brass
  • City of Brass
  • City of Brass
  • City of Brass
  • City of Brass
  • City of Brass
  • City of Brass
  • City of Brass

City of Brass

Platform:

Fejlesztő: Uppercut Games

Kiadó: Uppercut Games

Megjelenés:
2017. ősz PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!