25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jövőre jön a Q.U.B.E. 2

Folytatást kap a 2012-ben megjelent ötletes ügyességi-logikai játék.

Írta: GeryG

A Toxic Games 2012-ben mutatta be a Q.U.B.E. című ügyességi-logikai játékát, amellyel szép sikereket arattak. A játékban belső nézetben kellett színekkel kellett különféle rejtvényeket megoldanunk, a megvalósítás pedig le sem tagadhatta volna a stílusteremtő Portal játékok behatását. A fejlesztők a minap bejelentették, hogy már készül a folytatás, a Q.U.B.E. 2, amely egy vérbeli sci-fi történet lesz. A főhős Ameila Cross archeológus lesz, aki egy titokzatos idegen bolygón találja magát, ahonnan csak egy másik túlélő, Emma segítségével menekülhet meg. A Q.U.B.E. 2 minden tekintetben megújul elődjéhez képest, a korábbi lineáris játékmenetet egy sokkal szabadabb mozgást ígérő világ váltja fel. Emellett újdonság lesz a főhőshöz kapcsolódó történet is, de a rendelkezésünkre álló eszközök is változatosabbak lesznek. Ráadásul a látványvilág is sokkal káprázatosabb lesz.

A Q.U.B.E. 2 valamikor 2018 elején jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a bejelentés mellé egy rövidke előzetes is érkezett.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Q.U.B.E. 2
  • Q.U.B.E. 2
  • Q.U.B.E. 2
  • Q.U.B.E. 2

Q.U.B.E. 2

Platform:

Fejlesztő: Toxic Games

Kiadó: Toxic Games

Megjelenés:
2018. március 13. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!