Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown fejlesztői napló

A vakmerő játékosok halott játékosok…

2017.08.07. 14:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek évek óta dolgozik rajta és reményeik szerint ezzel visszatérhetnek a videojáték-ipar fő sodrába. A Hunt: Showdown eredetileg HUNT: Horrors of the Gilded Age címmel látta meg a napvilágot még 2014-ben, de utána évekig nem is lehetett hallani a projektről. Végül idén nyáron új címmel lényegében újra bejelentették a játékot, amely a napokban megkapta első fejlesztői naplóját is.

A készítők mesélnek a túléléshez hasznos taktikákról, amelyek kapcsán megjegyzik: a vakmerő játékosok hamar el fognak hullani. Emellett persze azok a szörnyekről is szóba kerülnek, amelyekre vadászni fogunk a mocsárban. Ezekből több is lesz:

  • The Butcher
  • The Spider
  • Meathead
  • The Hive
  • The Infection

A videóban arról is szó esik, miként alakult át a teljes projekt az eredeti koncepcióból a jelenlegibe, valamint hogyan passzolta át az amerikai stúdió a frankfurtinak a fejlesztést. Később a hangulatról és az állandó feszültségről mesélnek a készítők. A Hunt: Showdown nem az olcsó ijesztgetéssel teremt majd hátborzongató hangulatot, hanem azzal, hogy sosem tudjuk, a zajok és a neszezés vajon valós fenyegetést jelent-e. Mindig úgy érezzük majd, hogy valaki figyel minket és bármikor ránk támadhat.

A Hunt: Showdown a látottak alapján egész ígéretesnek tűnik, a Crytek talán tényleg visszatérhet a sikeres útra általa. Bár pontos premierdátummal egyelőre nem rendelkezik a játék, a hírek szerint valamikor az ősszel jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

Hunt: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hunt: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló