Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hellblade: Senua's Sacrifice

Hellblade: Senua’s Sacrifice értékelések

Mennyit ér Senua őrülete pontokká konvertálva?

2017.08.08. 10:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelent a Ninja Theory legújabb játéka, a régóta készülő Hellblade: Senua’s Sacrifice. A történet egy bomlott elméjű kelta harcosról, Senuáról szól, akit egy látomás kísért. Ezért indul útnak a pokol bugyraiban, hogy halott szeretője lelkéért harcoljon. Vagy valami hasonló. Mivel a történet elég egyedinek ígérkezik, illetve a látottak (és a stúdió múltja) alapján a játékmenet sem tűnik rossznak, a Hellblade a hónap egyik kiemelt premierjének számít. Hogy végül beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, azt mindenkinek magának kell kiderítenie. De az alábbi értékelések azért nyújthatnak némi támpontot:

Bár összességében a pontszámok pozitívak, azért akad néhány közepes értékelés is. De vajon mi siklott ennyire félre a The Jimquisition tesztjénél? A játék első körben kizárólag PlayStation 4-re lett bejelentve, ám idővel kiderült, hogy PC-re is elkészül. Utóbbira a Steamen is meg lehet vásárolni, ahol az első néhányszáz felhasználói értékelés alapján 87%-os tetszési indexet tudhat egyelőre magáénak. ■

Hellblade: Senua's Sacrifice
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hellblade: Senua's Sacrifice

hozzászólások (2)

Madrac
Madrac 2017.08.08. 12:57
Jimquisition review visszavonva. Belefutott egy gamebreaking bugba és első dühében posztolta azt. 7-8-ra értékelte volna addig a pontig, egyre inkább a 8 felé mozdulva el.
KobraP
KobraP 2017.08.09. 16:19
Beváltotta söt túl is szárnyalta. Hang hatások 100 / 100 .
Végre 1 vétel ami megérte a pénzét
ajánlott olvasnivaló