Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Empires Apart

Jelentkezz az Empires Apart bétájára!

Valós idejű fantasy stratégia készül, amelyben hat nép egyikét vezethetjük győzelemre a véletlenszerűen generált pályákon.

2017.08.08. 17:43 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Slitherine gondozásában készül a DESINTYbit valós idejű stratégiája, az Empires Apart. A műfaj klasszikusait idéző alkotásban hat nép közül választhatunk majd, ám ezek nem a szokásos birodalmakat jelenti. A játékban ugyanis az azték, kínai, francia, mongol, arab és bizánci birodalmakat virágoztathatjuk fel. A játékmenet és a látványvilág is a régi időket idézi majd, vagyis előbb fel kell építenünk birodalmunkat, biztosítani a nép jólétét (vagy legalábbis túlélését), majd hadsereget toborozni és leigázni a többi népet.

Az Empires Apart kizárólag PC-re készül és valamikor a télen jelenhet meg. Addig is az érdeklődők jelentkezhetnek a bétára, amely a napokban rajtolt el. Mindezt a Slitherine oldalán tehetitek meg. ■

előző
következő
Jelentkezz az Empires Apart bétájára!
Jelentkezz az Empires Apart bétájára!Jelentkezz az Empires Apart bétájára!Jelentkezz az Empires Apart bétájára!Jelentkezz az Empires Apart bétájára!Jelentkezz az Empires Apart bétájára!Jelentkezz az Empires Apart bétájára!
Empires Apart
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Empires Apart

hozzászólások (2)

ivanova36
ivanova36 2017.08.08. 18:49
Kicsit káoszos a Slitherine oldala, legalábbis ez a béta jelentkezés nincs nagyon kiemelve.

http://www.slitherine.com/beta/cnda.asp?gid=675
GeryG
GeryG 2017.08.08. 18:54
Oops, a link lemarad a végéről! De most pótolva, thx! :)
ajánlott olvasnivaló