Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rise of the Tomb Raider

A Rise of the Tomb Raider a Humble Monthly új azonnali játéka

12 dollárért lehet hozzájutni Lara legutóbbi kalandjaihoz.

2017.09.04. 14:36 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Humble Bundle oldal az évek során jól kinőtte magát, már saját online áruházuk is van, két esztendővel ezelőtt pedig elindították a Humble Monthly szolgáltatást. Ez nem más, mint a manapság divatos Loot Crate és hasonló, havi előfizetéses zsákbamacska-csomagok digitális változata, amelyben az előfizetők havonta más és más játékkollekciót kapnak. Ezek tartalma mindig meglepetés, de jellemzően a játékok eredeti árát nézve 100 dollárnál nagyobb összértéket képviselnek. Az előfizetési díj havi 12 dollár (ha hosszabb időre fizetünk elő, akkor olcsóbb, 1 év esetén például egy hónap ingyen van), és bármikor le is mondható.

A következő csomag október 6-án este 7 órakor jelenik meg, addig lehet rá előfizetni, és szokás szerint egy játékot már előre felfedtek belőle. Ez pedig jelen esetben nem más, mint a Rise of the Tomb Raider, amely Steamen jelenleg 49,99 euróba kerül (hazai boltokban a dobozos változat 10 ezer forint környékén kapható), így elég jelentős kedvezménnyel lehet most hozzájutni. (Persze nem szabad elfelejteni, hogy ha valakit most csak ez az egy csomag érdekli, akkor időben le is mondja az előfizetést.)
A Humble Monthly csomagra itt lehet előfizetni (és még az is visszanézhető, hogy milyen csomagokat kaptak eddig az előfizetők). ■

A hírben szereplő linkekre kattintva a PlayDome-ot is támogathatod vásárlás során a Humble Bundle oldal partnerprogramján keresztül.

Rise of the Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rise of the Tomb Raider

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló