Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A mindenható túlzásai

2003.05.29. 18:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Tom Shadyac hosszú hajával és kinyúlt, agyonmosott pólójában még a barátai szerint is úgy néz ki, mint egy feltörekvő rockzenész. Pedig egyike a legsikeresebb rendezőknek: előző három filmje mind túllépte a százmillió dolláros bevételi álomhatárt, és jó esélye van arra, hogy a negyedik még elődjeinél is eredményesebb lesz. A minden6ó (Bruce Almighty, hazai bemutató idén nyáron) – Jim Carrey főszereplésével – bemutatója hetében máris hetvenmillió dollár bevételt hozott – a Függetlenség Napi hétvégén ennél eddig csupán a Jurrasic Park tudott nagyobb sikert aratni.
Az átmenetileg isteni hatalommal felruházott tévériporterről szóló komédiában bőven keverednek a nagyon érzelmes és az elsöprően mulatságos pillanatok. De Shadyack szerint a börleszk és a komolyság jól megférnek egymás mellett.
– Szerintem ez így emberi – nyilatkozta, amikor egy újságíró a szemére hányta, hogy filmjeiben sok a műfajidegen elem. – Itt van például Jim Carrey: a forgatás közben azzal szórakoztatja a díszleteseket, hogy a fenekével beszél, aztán hazamegy és Aquinói Szent Tamást olvas. Külön-külön mindkettő túlzás: de együtt rögtön a helyükre kerülnek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.