25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Project Cars 2 launch trailer

Az ígérete szimulátor holnap jelenik meg.

Írta: GeryG

Nagyjából már mindent tudunk, amit a Project Cars 2-ről tudni érdemes. A Slightly Mad Studios szimulátora holnap jelenik meg, a külföldi sajtó pedig már kifejtette róla a véleményét. A játékba 29 kategóriában 180-nál is több autó kerül, amelyekkel 140 pályán száguldozhatunk majd. Az időjárás és az évszakok változása nem csak látványban, de az autók viselkedésében, a gumik tapadásában is lesz észrevehető. A készítők igyekeztek minden apró részletre odafigyelni, hogy tényleg egy közel tökéletes szimulátort tegyenek le az asztalra. Ami tőlük tellett, megtették, most pedig rajtunk a sor, hogy kipróbáljuk, élvezzük, ízekre szedjük.

A holnapi premier alkalmából megérkezett a launch trailer. A Project Cars 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz megvásárolható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Project Cars 2

Platform:

Fejlesztő: Slightly Mad Studios

Kiadó: Namco Bandai Games

Forgalmazó: Cenega

Megjelenés:
2017. szeptember 22. PC
n/a: PS4, X1

Minimális rendszerigény: Intel Core i5 5440 3,5 GHz/AMD FX-8350 4 GHz, 8 GB RAM, GeForce GTX 680 vagy egyenértékű videokártya, 50 GB HDD, Windows 10 (és bizonyos Windows 7 verziók)

Ajánlott konfiguráció: Intel i7 6700K, 16 GB RAM, GeForce GTX 1080/Radeon RX480, 50 GB HDD, Windows 10

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!