Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Új előzetest kapott a Jumanji: Welcome to the Jungle

Új előzetest kapott a Jumanji: Welcome to the Jungle

A decemberben mozikba kerülő kalandfilm az előzetes alapján nem igazán hozza azt a hangulatot, amit az eredeti…

2017.09.22. 16:19 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

A Jumanji sokunk gyerekkorának egyik kedves emléke lehet, amelyet nagyjából Robin Williams vitt el a hátán. Az 1995-ös kalandfilm bőven megérdemelt volna egy méltó folytatást, ám ez igazából sosem készült el, pedig ötlet és potenciál bőven volt benne.

A Sony bő húsz évvel később, most látta elérkezettnek az időt, hogy kezdjen valamit a címmel. A Jumanji: Welcome to the Jungle épp azt a történetet meséli majd el, amire talán az első film után a legtöbben kíváncsiak voltak: hogy milyen világ is Jumanji. Annak idején csak Alan Parish (Robin Williams karaktere, akit évtizedekre elnyelt a társasjáték) szavaiból tudhattuk meg, hogy milyen veszedelmes, rémisztő hely is a dzsungel. Most viszont első kézből tudhatjuk meg a legújabb kalandból. Az eddig látottak alapján ezúttal négy diák kezei közé kerül a veszedelmes társasjáték, amely valamilyen formában videojátékká változik (nagy ötlet). Ez szippantja be hőseinket, akik mind egy-egy karaktert alakítanak Jumanji földjén. És mint minden valamire való klasszikus videojátékban, itt is mindenkinek három élete van. Amit meglehetősen könnyű elveszíteni, hiszen veszély les rájuk bőven minden irányból.

De megnézve a minap érkezett legújabb előzetest, valahogy ez a Jumanji nem az a hátborzongató dzsungel, amit annak idején annyian elképzeltünk. Inkább egy mézes-mázas kalandparknak tűnik egy kis bolhapiaccal a közepén. Cseppet sem ijesztő. Persze alapvetően egy családi vígjátékról van szó, szóval nem feltétlenül van szükség a durvulásra benne.

Míg az első filmben Robin Williams mellett a még nagyon fiatal Kirsten Dunst, Bradley Pierce és Bonnie Hunt játszotta a főbb szerepeket, most az agyonfoglalkoztatott Dwayne „The Rock” Johnson és Jack Black felelős a nézők moziba csalogatásáért. Mellettük pedig Karen Gillan és Kevin Hart kapott még főszerepet. A rendezői széket Jake Kasdan kapta meg. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló