Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

WWE 2K18

A WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairól

A Universe játékmód a tv-közvetítések hangulatát adja vissza, míg a Road to Glory a saját sztárunk történetét meséli el.

2017.10.04. 17:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A WWE 2K18-ban nem csak a korábban felsorolt száznál is több szupersztár bőrébe bújhatunk, hanem megalkothatjuk saját pankrátorunkat is. Előbbire a Universe játékmód, utóbbira pedig a Road to Glory ad majd lehetőséget. A Universe a fejlesztők elmondása szerint kimondottan a show-k sajátos hangulatát kívánja visszaadni, ahol a különböző szervezetek sztárjai mérkőznek meg egymással. A mérkőzések alakulásától függően pedig riválisok alakulnak ki, jön a dráma és a show. E játékmódban bármely párharcba beszállhatunk, bármely sztár bőrébe belebújhatunk. Ahogy a pankrátorok egymással acsarkodnak, egész kis történetek kerekednek a hisztijükből, amelyek akár hónapokon át húzódhatnak. Ilyenkor olyan feladatokat is kaphatunk, amit egy hagyományos mérkőzésen nem. Erről és az ehhez kapcsolódó többi újdonságról a játék hivatalos oldalán olvashattok Cristo Kyriazis bejegyzésében.

A Road to Glory viszont egészen más játékélményt kínál. A saját karakterekre épülő játékmód két részből áll. A Myplayer az egyszemélyes rész, ahol pankrátorunkat fejleszthetjük és a kinézetét is alakíthatjuk. Minél több összecsapáson vesz részt, annál keményebb lesz. Megadhatjuk karakterünk harcmodorát is, amely alapvetően befolyásolja a ringbeli viselkedését, ezen belül pedig a képességeit. Lehetünk fürge, fáradhatatlan harcosok, de akár hatalmas, szinte sebezhetetlen monstrumok is. Vagy akármi e két véglet között. A Road to Glory pedig ennek a többjátékos változata. Itt természetesen a többi játékos karaktereivel csaphatunk össze és fejlődhetünk tovább. A cél természetesen a legjobbá válni a világon. A készítők erről a játékmódról is készítettek egy részletes leírást a hivatalos oldalra.

A WWE 2K18 október 17-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
A WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairól
A WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairólA WWE 2K18 Universe és Road to Glory játékmódjairól
WWE 2K18
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
WWE 2K18

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló