Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

EVERSPACE

Jön az EVERSPACE Encounters kiegészítője

A kiegészítő PC-re már októberben megjelenik, míg Xbox One-ra csak jövő februárban egy fontos frissítés kíséretében.

2017.10.06. 14:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A ROCKFISH Games bejelentette az EVERSPACE új kiegészítőjét, amely az Encounters címet kapta. Ebben nagyjából tízórányi új kalandnak lehetünk részesei, de kapunk egy vadonatúj űrhajót is. A Colonial Sentinel egy közepes hajó, amely a legmodernebb fegyverrendszerekkel és pajzsokkal van felszerelve. Így kétszer ellenállóbb, mint a hagyományos, rendszeresített változat. Egy sor új fegyvert és kiegészítőt is kapunk, amelyekkel végezhetünk ellenségeinkkel vagy épp csapdába csalhatjuk őket, ha a helyzet úgy kívánja.

Megjelennek az gyár-űrállomások, amelyek új szolgáltatásokat tesznek elérhetővé. Ilyen a kiszálló finomító és konvertáló egység, de rendelhetünk kisebb javító és fejlesztő munkákat is. A kiegészítőben meglátogathatjuk az Okkar anyabolygót is, de máshol is találkozhatunk korábban nem látott életformákkal és szereplőkkel. Utóbbiaknál új küldetéseket vállalhatunk.

Az EVERSPACE – Encounters első körben csak PC-re fog megjelenni valamikor október végén. Az Xbox One változatra többet kell várni, az csak jövő februárban fog megjelenni. Ennek oka, hogy ehhez egy ingyenes frissítés is társulni fog, amely grafikai fejlesztéseket hoz az Xbox One kiadásba, valamint 4K támogatást Xbox One X-en. ■

EVERSPACE
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
EVERSPACE

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló