Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sociable Soccer

Steamen a Sociable Soccer korai változata

Az eredeti tervekhez képest egy héttel később, a mögöttünk hagyott hétvégén érkezett meg Jon Hare új focis játéka.

2017.10.23. 13:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Combo Breaker stúdió csapata eredetileg bő egy héttel ezelőttre ígérte a Sociable Soccer korai változatának premierjét. Ezt végül pár nappal megtoldották, így csak a múlt hét végén érkezett meg a Steamre a focis játék.

A korai változatban ezernél is több klub és nemzeti tizenegy kapott helyet, amely a harmincezret is meghaladó játékost jelent. Kiválasztott csapatunkat számos felállásban és taktikával pályára küldhetjük a hatvanhét valódi liga, kupa vagy torna valamelyikében. A pályán a Jon Hare által megálmodott Sensible Soccer játékokhoz hasonlóan pörgős, erősen árkádos játékmenet és irányítás várja a játékosokat. A korai változatban egyelőre csak egyedül vagy helyi többjátékos módban játszhatunk, az online multiplayer mód csak később érkezik meg valamelyik frissítéssel.

A későbbiekben az online többjátékos rész mellett teljes értékű menedzser játékmód (jelenleg csak a Boss mód érhető el, amely legalább száz óra játékidőt ígér), online és offline DIY versenyek és My Team játékmód is várható. Ezeken túl a fejlesztők frissíteni fogják a játék adatbázisát a 2017-18-as idénynek megfelelően, de számíthatunk adatbázis-szerkesztő funkcióra is. ■

Sociable Soccer
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sociable Soccer

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló