Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

UFC 3

Conor McGregor a UFC 3 borítóján

Az EA Sports több részletet is felfedett a játékról, többek közt a pontos premierdátumot is.

2017.11.05. 11:59 | GeryG | kategória: Játék

Míg a nagy rivális 2K Sport inkább a pankrációban lát fantáziát, addig az EA Sports az MMA-ban. Éppen ezért indították el 2014-ben a UFC sorozatot, amelynek harmadik epizódja néhány hónap múlva fog megjelenni. A készítők most felfedtek néhány részletet a UFC 3-mal kapcsolatban.

A stúdió egy egészen új technológiát alkalmaz a versenyzők mozdulatainak lemodellezésére, amit Real Player Motion Tech névre kereszteltek. Ennek segítségével minden korábbinál részletesebb, folyamatosabb animációkat kapunk, ezáltal az irányítás is sokkal pontosabbá válik. A fejlesztők elmondása szerint ötezernél is több új mozdulatot rögzítettek.

Új karrier játékmódot kapunk G.O.A.T. (Greatest of All Time) néven, amelyben sokkal nagyobb hatásunk lesz a harctéren kívül zajló dolgokra is. Rengeteg döntési helyzet elé kerülünk. A közelgő összecsapások előtt a lehető legmagasabbra kell tornáznunk a felhajtást. Amíg eljutunk a minden idők legnagyobbja címig, sok riválist szerzünk majd, akik között lesznek higgadt, összeszedett versenyzők és kötekedő, agresszív alakok is. Természetesen az egyszemélyes játékmód mellől nem hiányozhatnak a különféle multiplayer módok sem. Ilyen lesz a Knockout mód, a Stand & Bang mód és a Submission Showdown is. De arra is lesz lehetőségünk, hogy a játékszabályokat mi magunk állítsuk be. A Tournament módban pedig minél több ellenfelet kell kiütnünk úgy, hogy két csata között nem regenerálódunk.

A UFC 3 borítóján a sportág egyik legnagyobb alakja, Conor McGregor feszít majd. A premierre február 2-án kerül sor PlayStation 4-en és Xbox One-on, de a Champions Editiont már elő is lehet rendelni. Aki így tesz, az három nappal a többiek előtt megkapja a játékot. Emellett a hivatalos oldalon már lehet regisztrálni a játék bétájára is. ■

előző
következő
Conor McGregor a UFC 3 borítóján
Conor McGregor a UFC 3 borítójánConor McGregor a UFC 3 borítójánConor McGregor a UFC 3 borítójánConor McGregor a UFC 3 borítójánConor McGregor a UFC 3 borítójánConor McGregor a UFC 3 borítójánConor McGregor a UFC 3 borítóján
UFC 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
UFC 3

hozzászólások (2)

goodboy007
goodboy007 2017.11.05. 12:54
Jön PC-re? Hátha játékban verhető Jedrzejczyk! :D
GeryG
GeryG 2017.11.05. 13:09
Jelen állás szerint sajna csak PS4/X1.
ajánlott olvasnivaló