Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hunt: Showdown

Hunt: Showdown zárt alfatesztek a télen

A Crytek csak nagyon kevés játékost hív meg a tesztre, de azért érdemes regisztrálni rá.

2017.11.11. 18:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek szeretne visszatérni a videojátékos vérkeringés fő sodrába, ezért a több-kevesebb sikert aratott VR-játékaik után ismét egy ígéretesnek tűnő FPS-en dolgoznak. A Hunt: Showdown a kooperatív és kompetitív játékmódok érdekes egyvelegének tűnik, hiszen a játékosok nem csak egymással, de veszedelmes szörnyekkel is meg kell, küzdjenek.

A stúdió a napokban bejelentette, hogy a fejlesztés új szakaszához érkezett. Ez azt jelenti, hogy a tél folyamán több zárt alfatesztet is szervezni fognak. Ezekre a hivatalos oldalon lehet regisztrálni, ám azt érdemes szem előtt tartani, hogy a tervek szerint eleinte csak nagyon kevés játékost fognak kiválasztani (teljesen véletlenszerűen). Ám ahogy a tesztek haladnak előre, úgy invitálnak meg több és több játékost rájuk.

A Hunt: Showdown egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a Steamen is csupán a szokásos „hamarosan” felirat olvasható. Ám abból kiindulva, hogy a télen még csak a zárt alfa tesztekre kerül sor, biztosak lehetünk benne, hogy a premierre leghamarabb is 2018-ban lehet számítani. ■

Hunt: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hunt: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló