Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpellForce 3

Bemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciója

A harmadik epizód egyfajta előzményként a legelső előtt játszódik.

2017.11.30. 08:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A SpellForce immár közel másfél évtizede írja saját kis történelmét, első epizódja még 2003-ban jelent meg. Ehhez a következő években két kiegészítő is érkezett, majd elkészült 2006-ban elkészült a második rész, hogy az is megkaphassa a maga kiegészítőit. A rajongóknak egészen mostanáig kellett várnia a folytatásra, de a SpellForce 3 premierje már a küszöbön áll.

A készítők a minap egy vadonatúj trailerrel is jelentkeztek, amelyben az ork frakciót mutatják be. Ahogy azt e fajt jeles képviselőitől már megszokhattuk, számukra a béke semmit sem ér, csakis a háborús és az öldöklés az erő és hatalom mértékadói. Ennek megfelelően örökös harcban állnak nagyjából mindenkivel, a csaták során pedig a nyers erőre, sötét mágiákra és hatalmas trollokra támaszkodnak.

A SpellForce 3 amolyan előzménytörténetnek készül, így a sorozat legelső epizódja előtti időkben játszódik. A fejlesztők ígérete szerint a kampány – amelyet akár kooperatív módban is lehet majd teljesíteni – végigjátszásához legalább 30 órára lesz szükség, de inkább többre. Természetesen a multiplayer mód sem hiányozhat, amelyben egyszerre akár hatan is egymásnak eshetünk.

A SpellForce 3 december 7-én fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

előző
következő
Bemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciója
Bemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciójaBemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciójaBemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciójaBemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciójaBemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciójaBemutatkozott a SpellForce 3 ork frakciója
SpellForce 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SpellForce 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló