25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Jövőre jön a Blackwell sorozat fejlesztőinek újabb kalandjátéka, az Unavowed

Urbánus fantasy pixelgrafikával a Wadjet Eye Gamestől.

Írta: Dino

A Blackwell szériát fejlesztő, valamint kiadóként például a Technobabylont kiadó Wadjet Eye Games egyértelműen odavan a pixelgrafikus stílusért. Az újabb bizonyíték jövőre érkezik, mégpedig egy újabb point-and-click kalandjáték, az Unavowed képében. A fejlesztőket elmondásuk szerint ezúttal olyan történetorientált RPG-k is inspiráltak, mint a Dragon Age, de eközben hűek maradtak gyökereikhez, azaz a klasszikus kalandjátékokhoz is. Így például ezúttal kiválaszthatjuk karakterünk nemét és hátterét, ezek pedig hatással lesznek a történetre. De társakat is választhatunk magunk mellé, akiknek a képességei befolyásolják a feladványok megoldását.

Az urbánus fantasynak megjelölt témájú játékban sötét erők dolgoznak New York City elpusztításán, és ránk vár a feladat, hogy megakadályozzuk tevékenységüket. Egy természetfeletti erőkkel rendelkező csapat - a címadó Unavowed - gondoskodott évszázadok óta arról, hogy megvédjék az emberiséget a démonoktól. Csakhogy az eddigi módszerek ezúttal kudarcot vallanak, és vérfrissítésre van szüksége a társaságnak - és itt jövünk mi a képbe.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Unavowed

Platform:

Fejlesztő: Wadjet Eye Games

Megjelenés: 2018.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!