Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A minden6ó rossz száma

2003.06.06. 16:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nincs idegesítőbb a téves kapcsolásoknál. Ennél már csak az lehet kellemetlenebb, ha a hívó az Úristent kéri a telefonhoz. Márpedig az Egyesült Államokban mostanában egyre gyakoribbak az ilyen hívások. Így van ez azóta, amióta két hete elsöprő sikerrel bemutatták a mozik Jim Carrey új komédiáját, A minden6ó-t (Bruce Almighty), melyben az Úr egy hétre egy morcos tévériporterre bízza a mindenség irányításának munkáját.
A film egy jelenetében az Úr felhívja helyettesét, és a képernyőn meg is jelenik a száma. Az amerikai mozis hagyományok szerint, ilyen esetben mindig egy lehetetlen, 555-tel kezdődő számsor látható. Ezúttal azonban a film készítői szakítottak a hagyománnyal: azóta számtalan lelkes (vagy tréfás kedvű) néző tárcsázza a látott számot, hogy személyesen tárgyaljon teremtőjével.
A játék már igazi botránnyá dagadt. Az Universal Sudios hivatalos sajtóközleményt volt kénytelen közzétenni az egyre szaporodó telefonviccek miatt, melyben leszögezi, hogy szándékosan olyan számot választottak, amely a film helyszínén, Buffalóban nem létezik – csakhogy sok másik államban viszont igen.
Egy floridai asszony azt állítja, az elmúlt héten óránként húsz hívást kapott: és az Úr helyett mindannyiszor neki kellett felvennie a kagylót. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.