Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steel Division: Normandy 44

Februárban új DLC-t kap a Steel Division: Normandy 44

A Back to Hell DLC-vel egyszerre egy fontos frissítés is érkezni fog.

2018.01.19. 20:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Paradox Interactive a minap lerántotta a leplet a Steel Division: Normandy 44 következő DLC-jéről, a Back to Hellről. A csomag február közepén várható egy frissítés kíséretében.

A Back to Hell kiegészítő rengeteg új tartalommal kecsegtet. Összesen hét új történelmileg hű küldetést teljesíthetünk benne, ebből ötöt akár kooperatív módban. Emellett kapunk négy új hadosztályt, 58 vadonatúj egységet és két exkluzív ászt is. A küldetések között megtaláljuk az Operation Deadsticket, az Operation Windsort és az Operation Bluecoatot is. A hadosztályok többek közt a „Big Red One” 1st Infantry Divisionnel az amerikai és a „LSSAH” 1. SS-Panzerdivisionnel a német oldalon fognak bővülni. Az új egységek között pedig olyan legendás gépeket is találunk, mint a Westland Lysander repülő, a le.FH 16 mozsárágyú vagy a Panzer IB könnyűpáncélos. És, hogy ki a két új ász? Német oldalon Horst Rämsch őrnagy, míg amerikai oldalon az a Howard őrnagy, aki az első közt szállt partra Normandiában.

A Back to Hell DLC-vel egyszerre egy ingyenes frissítés is érkezik, benne egy új kooperatív küldetéssel. Az Operation Atlantic során kettő a kettő ellen ütközhetünk meg. Az egyik oldalon a 11th Armoured Division és a 3rd Canadian Infantry, míg a másikon a 16. Luftwaffen-Felddivision és a 21. Panzerdivision néz majd farkasszemet.

Mind a fizetős Back to Hell DLC, mind az ingyenes frissítés február 13-án érkezik meg. ■

előző
következő
Februárban új DLC-t kap a Steel Division: Normandy 44
Februárban új DLC-t kap a Steel Division: Normandy 44Februárban új DLC-t kap a Steel Division: Normandy 44
Steel Division: Normandy 44
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Steel Division: Normandy 44

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló