Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paragon

Leállítják a Paragon szervereit

Ahogy azt előre lehetett sejteni, az Epic ingyenes MOBA-ja nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, áprilisban végleg leállítják a szervereket.

2018.01.27. 12:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt röppent fel a pletyka, miszerint az Epic Games erősen fontolgatja, hogy nyugdíjba küldi az alig kétéves Paragont. Az ingyenes MOBA ugyanis nem volt képes elég nagy rajongótábort gyűjteni maga köré, legalábbis akkorát nem, amit a stúdió is sikerként könyvelt volna el. Ezért inkább a játékot fejlesztő csapat egyre nagyobb részét állították rá a Fortnite-ra, amely sokkal jobban teljesít (egyelőre).

Mostanra hivatalossá vált az, amitől a szűk rajongói réteg tartott: az Epic Games leállítja a szervereket és teljesen befejezi a játék további támogatását. Erre április 26-án kerül sor, addig még lehet játszani a Paragonnal, de azt a fejlesztők is jelezték, hogy a játékosok számának csökkenésével egyre nehezebb lesz elindítani egy-egy mérkőzést. Emellett azt is jelezték, hogy visszafizetnek minden játékosnak minden vásárlást minden platformon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Paragon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Paragon

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2018.01.27. 14:28
A visszafizetés az nem várt lépés, mégis örömteli.
Kíváncsi vagyok, hogy a Paragonban megalkotott hősökkel mi lesz a későbbiekben. Nem biztos hogy kukában kellene végezzék, más játékban még visszatérhetnének.
ajánlott olvasnivaló