Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Life is Feudal: MMO

Gazdálkodás a Life is Feudal: MMO-ban

Újabb trailer érkezett, amely a középkori szerepjátékot egy újabb szemszögből mutatja be.

2018.02.03. 11:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mit tehetett egy egyszerű ember a középkorban, ha történetesen nem született nemesi vérvonalba, nem értett a fegyverforgatáshoz és még csak nem is volt kovács? Elment földművesnek... vagy egy csomó minden mást csinált, de minket most a földművelés érdekel és pont. A Life is Feudal: MMO ugyanis a minap kapott egy új trailert, amely ebből a szempontból mutatja be a játékot.

Ahogy a valóságban, úgy a virtuális valóságban is kiemelten fontos szerepe van a mezőgazdaságnak egy birodalom fennmaradásában. Ha ugyanis nincs aki elvesse a búzát, megművelje a földet, betakarítsa a termést és végül abból élelmet készítsen, az agyonképzett katonák egyszerűen éhen pusztulnak, a birodalom pedig elesik. Dióhéjban ennyi, de persze ennél egy hangyányit összetettebb a sztori. Ha valaki úgy dönt, hogy földművelésre adja a fejét a játékban, annak rengeteg egyedi képességet kell kifejlesztenie. Tudni kell, mit hova érdemes vetni, gondoskodnia kell az előzetes trágyázásról is, hogy kellően termékeny talajt kapjon. Egyedül persze ez is elég hosszadalmas és macerás művelet, ezért is érdemes minél nagyobb céhhez tartozni, hisz úgy sokat gyorsulnak a dolgok. Emellett természetesen nem csak növények termesztésével foglalkozhatunk, hanem állattenyésztéssel is. Mit érünk egy vekni kenyérrel, ha nincs hozzá jóféle marhahús, aminek kitunkolhatjuk vele a levét, nem igaz?

A Life is Feudal: MMO tehát e téren is meglehetősen széles eszköztárat ad a játékosok kezébe. Csak végül nehogy túl sokat akarjon egyszerre, és ebbe bukjon bele… ■

Life is Feudal: MMO
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Life is Feudal: MMO

hozzászólások (1)

Bomc.
Bomc. 2018.02.03. 12:22
Farming Simulator Primal
ajánlott olvasnivaló