Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shadow of the Colossus

Shadow of the Colossus sztori trailer

Ha sose játszottál a mára klasszikussá vált eredetivel, a trailer még újdonságként fog rád hatni.

2018.02.05. 11:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hónap talán legnagyobb konzolos premierje a Shadow of the Colossus lesz PlayStation 4-en. A játék eredetije 2005-ben jelent meg PlayStation 2-re, majd a Bluepoint Games jóvoltából készült belőle egy HD remake PlayStation 3-ra 2011-ben. Most pedig jön a harmadik premier, egyben a második HD remake – természetesen most már PlayStation 4-re.

Az új kiadás csak grafikájában és irányításában különbözik majd a mára klasszikussá vált eredetitől, vagyis a történethez és a játékmenethez nem nyúltak a készítők. Ez nem is baj, hiszen mindkettő úgy volt jó már akkoriban is, ahogy volt. Emellett némi bővítést jelent, hogy trófeákat is lehet feloldani, de érdemben ez sem változtat semmin, legfeljebb ösztönözhet egy újrajátszásra, ha valami netán kimaradna.

A készítők azokra is gondoltak, akiknek valamiért az előző két verzió elkerülte a figyelmét és most tök újoncként néznek a hatalmas kőszörnyekre. Nekik készült a vadonatúj sztori trailer, amely a veterán játékosoknak inkább csak nosztalgiázásra jó, de arra is nagyon.

A Shadow of the Colossus február 6-án, vagyis holnap érkezik meg PlayStation 4-re és PlayStation 4 Próra. Hogy az új feldolgozás hogy sikerült, arról Barnabás beszámolójában olvashattok. ■

Shadow of the Colossus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadow of the Colossus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló