Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Surge 2

Mindenben jobb lesz elődjénél a The Surge 2

Már készül a sci-fi szerepjáték folytatása, amely nagyobb terepen, megújult játékmenettel és továbbfejlesztett grafikával térhet vissza jövőre.

2018.02.07. 14:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive ma és holnap tartja a Le What’s Next de Focus címre keresztelt éves rendezvényét, ahol a kiadó terveit és projektjeit mutatják be. Itt leplezték le a Deck13 csapatával megújított szerződésüket is, amelynek értelmében a stúdió már dolgozik is következő játékán, a The Surge 2-n.

A fejlesztők elmondása szerint a tavalyi játék folytatása minden szempontból megújul, de persze nem távolodnak el nagyon a lefektetett alapoktól. Így most is robotok és exopáncélt viselő katonák ellen harcolhatunk majd, és megmarad a végtag-szeletelős harcrendszer is, csak épp sokkal részletesebb és pontosabb lesz. A pályák is sokkal nagyobbak lesznek, a történetnek pedig egy hatalmas, pusztuló város ad majd otthont. Sokkal több fegyver, képesség, fejlesztés és alkatrész áll majd a játékosok rendelkezésére.

A The Surge 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, leghamarabb is csak 2019-ben jelenhet meg. A következő napokban várhatóan többet is megtudhatunk róla. ■

The Surge 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Surge 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló