Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SpellForce 3

Készíts saját Spellforce 3 pályát és küldetést!

Már elérhető a játék pályaszerkesztője, amellyel minden játékos megalkothatja saját történeteit, de akár MOBÁ-vá is alakíthatják a játékot.

2018.02.12. 21:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Spellforce 3, ha nem is lett tökéletes, méltó folytatásnak bizonyult. Hogy végül ez az epizód is megér-e annyi kiegészítőt, mint az első kettő, az egyelőre kérdéses. Az azonban már nem, hogy a rajongók kaphatnak-e elegendő új tartalmat játékukhoz. A válasz: ha rajtuk múlik, igen. Megjelent ugyanis a játék pálya- és küldetésszerkesztője.

Ezzel lényegében ugyanazok az eszközök kerültek a játékosok kezébe, amelyekkel a Grimlore Games csapata is megalkotta a Spellforce 3-at. De nem csak egy egyszerű pályaszerkesztőről van szó, ugyanis jár mellé egy szkriptszerkesztő is. Ezzel pedig a játékosok saját küldetéseket generálhatnak, pályáikon teljesen szabadon alakíthatják a játékszabályokat. Arra is van mód, hogy a MOBA játékokhoz hasonló szabályrendszert fektessenek le, ahol csak a hősöket irányíthatják, a seregeket pedig az MI vezérli. Ugyanígy klasszikus horda játékmódot is lehet készíteni.

A Spellforce 3 pályaszerkesztője már elérhető a Steamen, a csomagban egy részletes oktatóanyagot is találunk. A szerkesztő természetesen ingyen jár a játék mellé. ■

előző
következő
Készíts saját Spellforce 3 pályát és küldetést!
Készíts saját Spellforce 3 pályát és küldetést!Készíts saját Spellforce 3 pályát és küldetést!Készíts saját Spellforce 3 pályát és küldetést!Készíts saját Spellforce 3 pályát és küldetést!
SpellForce 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SpellForce 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló