Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 19

Még az idén megjelenik a Farming Simulator 19

Teljesen megújult grafikai motort és új helyszíneket kap a sorozat legújabb része.

2018.02.15. 11:55 | szerző: Dino | kategória: Játék

A 2018-as év úgy néz ki, a virtuális farmereké lesz. Nem elég ugyanis, hogy márciusban megjelenik a Techlandtől Pure Farming 2018, a Giants Software és a Focus Home Interactive együttműködésében a tavalyi mobilos kiruccanást követően idén ősszel érkezik az eddigi legnépszerűbb ilyen széria legújabb darabja, a Farming Simulator 19.

A fejlesztők teljesen megújult grafikai motort ígérnek, fantasztikus látvánnyal, és a minden eddiginél részletesebben kidolgozott gazdálkodással. Induláskor három teljesen nyílt világ lesz elérhető, amelyekben egyedül vagy barátokkal közösen fejleszthetjük gazdaságunkat. Átdolgozzák a Farming Simulator 17-hez nemrég megérkezett dél-amerikai helyszínt is, de két vadonatúj környezet is lesz a játékban, amelyeket hamarosan felfednek majd. Természetesen jönnek új márkák a munkagépek közé, valamint új gazdálkodási lehetőségek, új állatok (például lovak) és új termeszthető növények is.

A PC-re (Windows/Mac), PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő Farming Simulator 19-et hazánkban a SADGames fogja forgalmazni. ■

Farming Simulator 19
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 19

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló