Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hunt: Showdown

Steamen a Hunt: Showdown korai változata

A játék a zárt alfa befejezése után szélesebb a közönség számára is elérhetővé vált.

2018.02.23. 21:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crytek legújabb játéka, a Hunt: Showdown természetesen ismét egy FPS lesz. Amikor a stúdió néhány évvel ezelőtt (még Hunt: Horrors of the Gilded Age címmel) dolgozni kezdett a játékon, leginkább az aszimmetrikus multiplayer játékok voltak divatosak. Éppen ezért ez is ebben a műfajban indul, csak épp itt a játékosok az MI által vezérelt szörnyekkel és a többi játékossal is meg kell, hogy ütközzenek.

A játék az elmúlt időszakot zárt alfa változatban töltötte, amelyre csak a kiválasztott játékosok juthattak be. A minap azonban megérkezett a korai változata a Steamre, így mostantól némi pénzmagért cserébe bárki szabadon kipróbálhatja. A rajt sajnos nem volt zökkenőmentes, ugyanis rengetegen panaszkodtak kapcsolódási problémákra. A Crytek már dolgozik ezek kijavításán, amely legkésőbb a hétvégén meg is valósulhat. Talán éppen ezért is kapott a játék egyelőre visszafogott értékeléseket a felhasználóktól: közel másfél ezer szavazat alapján egyelőre csak 66%-os tetszési indexet tudhat magáénak.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Crytek meddig tervezi ebben a státuszban tartani a játékot, és mikor jelenhet meg a végleges változat. ■

Hunt: Showdown
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hunt: Showdown

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló