Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Heaven's Vault

Egy elfeledett nyelvet tárhatunk fel a Heaven’s Vaultban

Érdekes kalandjátékon dolgozik az inkle csapata.

2018.02.28. 17:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az inkle stúdiója korábban a Steve Jackson’s Sorcery! videojáték-feldolgozással hívta fel magára a figyelmet. Az indie stúdió a minap bejelentette legújabb játékát, amellyel első ízben törnek be a 3d-s játékok piacára, valamint először készítenek játékot konzolra.

A Heaven’s Vault egy kalandjáték lesz, amelynek főhőse Aliya Elasra, egy archeológus. Ő, és robot segítője, Six együtt kutatnak a Nebula ősi civilizációi után. Kutatásuk során ismeretlen nyelvi maradványokra bukkannak, amelyek megfejtése ránk, játékosokra vár. A játékmenet is erre az ötletre épül, a játék pedig végig bizonytalanságban fog tartani minket. A mi feladatunk ugyanis a hieroglifák megfejtése lesz, ezáltal tárva fel a történetet. Csakhogy sosem lehetünk teljesen biztosak benne, hogy a fordításunk helytálló. Ennek megfelelően az események számos irányba eltérhetnek, vagyis több végigjátszás esetén is más végkifejletet kaphatunk.

A Heaven’s Vault a tervek szerint még idén meg fog jelenni PC-re és PlayStation 4-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Egy elfeledett nyelvet tárhatunk fel a Heaven’s Vaultban
Egy elfeledett nyelvet tárhatunk fel a Heaven’s VaultbanEgy elfeledett nyelvet tárhatunk fel a Heaven’s VaultbanEgy elfeledett nyelvet tárhatunk fel a Heaven’s VaultbanEgy elfeledett nyelvet tárhatunk fel a Heaven’s VaultbanEgy elfeledett nyelvet tárhatunk fel a Heaven’s Vaultban
Heaven's Vault
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heaven's Vault

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló