Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Far Cry 5

Far Cry Arcade, a Far Cry 5 pályaszerkesztője

Új videóban mutatták meg az ingyenes szerkesztőben rejlő lehetőségeket.

2018.03.07. 12:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A hónap végén jelenik meg a Far Cry 5, amely várhatóan ismét egy őrült történetet mesél el, ahogy tette azt a harmadik és negyedik epizód is. A Ubisoft szeretné, ha a játék nem csak arra a néhány órára kötné le a rajongókat, amíg egyedül vagy kooperatív módban leszámolnak az Eden’s Gate szektával.

Ezért készül a Far Cry Arcade, amely lényegében egy pályaszerkesztő. Ennek segítségével a játékosok végtelen számú új tartalmat készíthetnek a játékhoz. Szóló küldetések mellett kooperatív és kompetitív kihívások is születhetnek, amelyek természetesen online megoszthatóak minden más játékossal. A mások által tervezett pályák letöltése előtt meg is nézhetjük azokat, valamint kívánságlistát is összeállíthatunk a szimpatikusakból.

A szerkesztő rengeteg olyan elemet is tartalmazni fog, amelyek a Ubisoft korábbi játékaiból származnak, így építkezhetünk a korábbi Far Cry epizódokon túl pl. az Assassin’s Creed IV: Black Flag, az Assassin’s Creed Unity vagy épp a Watch_Dogs világából is. A francia kiadó tervei szerint a premier után folyamatosan fogják bővíteni és támogatni a szerkesztőt, valamint rendszeresen lesznek online közösségi események is. Pályázatok, oktató videók, pályabörzék és hasonlók. Ráadásul a szerkesztőben is gyűjthetőek mindenféle bónuszok (pénz, fegyverek, felszerelések, járművek és egyebek), amelyek átvihetőek a játékba is.

A Far Cry 5 március 27-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Far Cry 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Far Cry 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló