Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Council

Kis csúszással érkezik a The Council

Az első epizód premierjét eredetileg februárra ígérték, de végül csak március közepén érkezik.

2018.03.07. 21:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Big Bad Wolf csapata érdekesnek ígérkező kalandjátékon dolgozik. A The Council az 1700-as évek végén játszódik, a történet pedig egy titkos társaság még titkosabb szigetén játszódik. Mi is meghívást kaptunk a szigetre, hogy segítsünk felkutatni a társaság egyik eltűnt tagját, az édesanyánkat.

A fejlesztők ígérete szerint sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a párbeszédek és a szereplők megismerése, mint bármely más modern kalandjátékban. Itt ugyanis csak akkor szedhetünk ki értékes információkat másokból, ha pontosan tudjuk, mit és hogyan kell nekik mondanunk. Vagyis muszáj lesz minél több dolgot kiderítenünk a többiekről, különben csak magunknak nehezítjük meg a folytatást.

Bár egy ízig-vérig kalandjátékhoz lesz szerencsénk, az egészet megbolondítják némi szerepjátékos vonulattal is, ugyanis hősünk – Louis de Richet – képességeit fejleszthetjük is. Rajtunk áll, hogy milyen eszközöket vetünk be a rejtély megoldására: támaszkodhatunk diplomáciai érzékünkre, de fordulhatunk az okkult tudományok felé, valamint koncentrálhatunk a nyomozásra is.

A The Council öt epizódra bontva meséli majd el e titkos társaság izgalmasnak ígérkező történetét. Az eredeti tervek szerint az első fejezet, a The Mad Ones már februárban megjelent volna, de a készítőknek egy kis extra időre volt szüksége, hogy tökéletesre csiszolják. Ezért a premierre március 13-án, vagyis épp egy hét múlva kerül sor PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

The Council
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Council

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló