Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human karakterbemutatók

Három video a játék három főszereplőjéről, Conorról, Markusról és persze Karáról.

2018.03.31. 14:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Quantic Dream hosszú évek után hamarosan új játékkal jelentkezik, a Detroit: Become Human pedig az év egyik legígéretesebb premierjének ígérkezik. A stúdió összes korábbi alkotása kimagaslott valamivel a tömegből, és amit eddig a Detroitból láttunk, az alapján most is erre számíthatunk.

A kizárólag PlayStation 4-re készülő játék a napokban három új előzetest is kapott, amelyek mindegyike egy-egy főszereplőt mutat be. A sort kezdjük Conorral, akit Bryan Dechart alakít. Connor egy RK800-as prototípus, akit kifejezetten arra terveztek, hogy a nyomozók munkáját segítse. Egy sor beépített szenzorral rendelkezik, illetve szociális modulja révén ő az ideális partner, aki szó szerint bárkihez képes idomulni. Amikor az első jelentések befutottak a furcsán viselkedő androidokról, a CyberLife (akik megalkották) Connort küldik Detroitba, hogy segítse Hank Anderson (Clancy Brown) nyomozó munkáját. Csakhogy Anderson alkoholista és egyébként is gyűlöli az androidokat…

A következő főhős a Jesse Williams által megformált Markus (RK200), aki a híres festő, Carl Manfred (Lance Henriksen) szolgálatában áll. Az öreg festő régóta kerekesszékben él, így hatványozottan rászorul Markus segítségére. Eleinte egyszerű gépként kezelte, de apránként egyre szorosabb kötelék alakult ki közöttük. A gond csak az, hogy Carl fia nem nézi ezt jó szemmel. Idővel Markus az egyszerű ápolóból a saját fajtája felkelésének vezérévé válik.

És végül itt van Kara (AX400), akit Valorie Curry alakít, és mind közül legelsőként ismerhettünk meg. Az ő modellje a leggyakoribb, általános háztartási android, aki főz, mos, takarít és figyel a gyerekekre. 300 nyelven beszél, 9000 különböző fogást tud elkészíteni. Egy munkanélküli taxisofőr, Todd Williams (Dominic Gould) szolgálatában áll, az ő kislányára felügyel. Miután rájönnek, hogy Todd beszámíthatatlan, menekülniük kell, ám ezzel Kara körözötté válik. Sehol sincsenek biztonságban, csak egymásra számíthatnak.

A Detroit: Become Human tehát azt a vonalat követheti, amelyet a Beyond: Two Souls és még korábban a Heavy Rain is képviselt. Vagyis nem csak a moziszerű megvalósítás teheti egyedivé, hanem az az érzelmi töltet, amely a legtöbb videojátékból hiányzik. Ha valamiben, ebben úttörő a Quantic Dream. A játékra már nem kell nagyon sokat várni, május 25-én érkezik kizárólag PlayStation 4-re. ■

Detroit: Become Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Detroit: Become Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló