Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Egyszemélyes rész nélkül érkezik a Call of Duty: Black Ops 4?

Helyette kooperatív vagy Battle Royale mód kerülhet a játékba.

2018.04.18. 09:33 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Polygon névtelen, a projekt státuszát ismerő forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a Call of Duty: Black Ops 4 a széria történetében először nem kap hagyományos egyszemélyes kampányt. Állításuk szerint a Treyarch a megjelenési dátum közeledtével úgy látta, hogy az egyszemélyes kampányt nem fejeznék be időre, és azóta inkább a multiplayer módra, valamint a népszerű zombis játékrészre koncentrált. A megszokott egyszeméyes mód helyett pedig úgy tűnik, kooperatív játéklehetőséget kapunk majd az ősszel érkező játékban, de más hírek alapján még az is elképzelhető, hogy a manapság igen népszerű Battle Royale játékmódot építik be a Black Ops 4-be.

Az Activision természetesen nem kommentálta a pletykákat, egy rendezvény keretében május 17-én fogják majd bemutatni a Black Ops 4-et.

Ha azonban hihetünk a Charlie Intel híreinek, nem maradunk egyszemélyes Call of Duty nélkül idén, ugyanis készül a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, amelyben viszont kizárólag a single player kampány lesz megtalálható. Ezen viszont nem a két évvel ezelőtti Call of Duty: Modern Warfare Remasteredet készítő Raven Software dolgozik, hanem talán a Beenox csapata. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló