Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Surge

Cutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-höz

Új fegyverek és páncélok érkeztek a sci-fi szerepjátékhoz.

2018.04.20. 11:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Focus Home Interactive és a Deck 13 stúdió a napokban új, ingyened DLC-vel jelentkezett, amelyben új páncélok és fegyverek érkeztek a The Surge-höz. A Cutting Edge Pack három páncélcsomagot tartalmaz, amelyek mind más és más extra képességekkel ruházzák fel viselőjüket:

  • Angel: Valaha a világűr légüres terében való munkához tervezték, így sokkal ellenállóbb más páncéloknál. Gyorsabb támadásokat, hatékonyabb energiafelhasználást és bizonyos fegyvereknél nagyobb sebzést kínál.
  • Asclepius: A háborús veteránok életét hivatott könnyebbé tenni, ebből kifolyólag egyedi regenerációs képességekkel bír.
  • Nano Ward: Egyedi technológiájának köszönhetően minden megfelelően időzítve kivédett támadás robbanást eredményez, amely sebzi az ellenséget.

A páncélok mellé három új fegyver is jár, amelyek hasznosak lehetnek szorult helyzetben:

  • Dark Star: Keveset tudni róla, ugyanis mindössze egyetlen példány készült belőle, mielőtt feltalálója elpusztította volna a kísérleti labort. Az viszont biztos, hogy hatalmas pusztításra képes.
  • Engelhart: Bármikor egy pillanat alatt perzselően forróvá tud válni, de ezzel avatatlan kezekben épp olyan veszélyes a forgatójára, mint az ellenségre.
  • Last Aid: Eredetileg műtétekhez tervezték és a gyógyászatban használták. Ám egy őrült doktor jóvoltából ma már mindenki tudja, mekkora pusztítást is lehet vele végezni.

Az új felszerelést mindjárt új ellenséges egységeken is kipróbálhatjuk, akiket az Abandoned Production, az Executive Forum és a Nucleus térségekben találunk meg.

A Cutting Edge DLC tehát ingyen érhető el PC-re a Steamen, PlayStation 4-re a PlayStation Store-ban, valamint Xbox One-ra a Microsoft Store-ban. De most érdemes a játékra és a korábbi fizetős DLC-kre is beruházni, ugyanis jelentős kedvezmények járnak rájuk mindhárom platformon. ■

előző
következő
Cutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-höz
Cutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-hözCutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-hözCutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-hözCutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-hözCutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-hözCutting Edge – ingyenes DLC a The Surge-höz
The Surge
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Surge

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló