Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Detroit: Become Human

Detroit: Become Human – a fejlesztők mesélnek a városról

A Quantic Dream a holnap Detroitját akarta megvalósítani repkedő autóktól és idegen lényektől mentesen. A cél a hitelesség.

2018.05.08. 11:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már csak néhány hét, és megjelenik a Quantic Dream négy éve készülő új játéka, a Detroit: Become Human. A francia stúdió mindig is a valóságos történetek, a fantasy és a sci-fi határmezsgyéjén lavírozott, és tette ezt nagy sikerrel. A most érkező játékuk is ezt a vonalat képviseli, hiszen a szinte már elérhető közelségű jövőt vázolják fel nekünk.

A Detroit: Become Human 2038-ban játszódik természetesen Detroitban. A stúdió célja egy hiteles játékvilág megteremtése volt, amely nem rugaszkodik el a valóságtól, inkább felvázolja, szerintük hogyan festhet majd a város húsz év múlva. Ennek fényében nem lesznek repkedő autók, sem pedig idegen lények, hiszen valljuk be, ezekre minimális az esély két évtizeden belül. Éppen ezért a stúdió néhány munkatársa korábban tanulmányi látogatást tett a jelenleg nem épp virágkorát élő Detroitban, majd az ott tapasztaltak alapján kezdték felépíteni a maguk jövőbeli digitális városát és annak életét.

Ezekről mesélnek a készítők a Detroit: Become Human napokban érkezett új előzetesében. A játék május 25-én fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re. ■

Detroit: Become Human
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Detroit: Become Human

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló