Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mars Horizon

Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!

A UK Space Agency is támogatja a játékot, mivel az valósághűen ábrázolja az űrkutatást.

2018.05.17. 16:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Auroch Digital a napokban bejelentette, hogy új stratégiai játékon dolgozik, amely a Mars Horizon címet kapta. A téma természetesen a vörös bolygó meghódítása, ám ellentétben sok sci-fi alkotással, ez elsősorban az űrkutatást igyekszik valós formában ábrázolni.

A játékosok választhatnak, hogy Európában, az USA-ban vagy épp Oroszországban szeretnék irányítani az aktuális űrkutatási ügynökséget. A feladatuk pedig annak teljes körű koordinálása. Gondoskodni kell a földi központ fejlesztéséről és bővítéséről, a kutatás és fejlesztés is a játékosok felelőssége, valamint természetesen az űrhajók megépítése is rájuk vár. Szövetkezhetünk más ügynökségekkel is a műholdak orbitális pályára állítására vagy épp az első Holdra szállásra is.

A Mars Horizon egyik érdekessége, hogy a projektet a UK Space Agency is támogatja, mivel az űrkutatást és az űrversenyt a lehető legvalóságosabb formában szeretnék ábrázolni. A megjelenésre valamikor az év vége felé lehet számítani PC mellett PlayStation 4-e, Xbox One-on és Nintendo Switchen. ■

előző
következő
Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!
Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!Irányítsd a Mars-expedíciót a készülő Mars Horizon stratégiában!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló