Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Someday You'll Return

Pszicho-horror lesz a Someday You’ll Return

Egy apát alakítunk, akinek a lánya sokadjára szökik el otthonról. De most valami mégis egészen más…

2018.05.25. 11:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CBE Software a napokban mutatta be legújabb játékát, a Someday You’ll Returnt. A címadás nem is lehetne találóbb, ugyanis a pszicho-horror kalandjátékban egy apát alakítunk, aki kislánya után nyomoz egy olyan erdőben, ahová megfogadta, soha többé nem teszi be a lábát.

A történet főhőse Daniel, aki egy cseh (egykori morva) erdő környékén kutat lánya, Stella után. A lány már nem először szökik el otthonról, ám hősünk most érzi, hogy ezúttal valami nagyon nem stimmel. A háttérben olyan ősi erők munkálkodnak, amelyekkel nem szerencsés ujjat húzni, Danielnek mégis a végsőkig el kell mennie, hogy megértse az eseményeket. Illetve a saját elfeledni próbált múltjával is szembe kell néznie.

A Someday You’ll Return készítőinek célja, hogy játékukban is visszaadják a cseh erdők jellegzetes atmoszféráját, ezért számos olyan rész lesz, amely a valóságban is létezik. Mindezt egy túlélő elemekkel megspékelt kalandjátékban fogják elénk tárni. A túlélő elemek között szerepel a tárgykészítés és szerelés, a gyógynövény-gyűjtés és főzetkészítés, de az is előfordulhat, hogy nyomokat kell olvasnunk vagy épp sziklafalakat megmásznunk. A tájékozódásban és kommunikációban az okostelefonunk segít majd, amelyben GPS-t és zseblámpát is találunk, illetve természetesen a hagyományos célokra (telefonálás és sms-írás) is használhatjuk.

A Someday You’ll Return az első trailer és képek alapján kimondottan pofásnak ígérkezik, a grafikáért az Unreal Engine 4 fog felelni. A premierre viszont még várnunk kell, az ugyanis leghamarabb is csak 2019-ben jöhet el. ■

előző
következő
Pszicho-horror lesz a Someday You’ll Return
Pszicho-horror lesz a Someday You’ll ReturnPszicho-horror lesz a Someday You’ll ReturnPszicho-horror lesz a Someday You’ll ReturnPszicho-horror lesz a Someday You’ll ReturnPszicho-horror lesz a Someday You’ll ReturnPszicho-horror lesz a Someday You’ll ReturnPszicho-horror lesz a Someday You’ll ReturnPszicho-horror lesz a Someday You’ll Return
Someday You'll Return
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Someday You'll Return

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló