Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Programajánló: PlayIT Show Budapest szombaton

Programajánló: PlayIT Show Budapest szombaton

Több mint 300 gépen lehet majd játékokat kipróbálni.

2018.05.28. 23:31 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Szombaton, június 2-án kerül megrendezésre az idei első budapesti PlayIT Show, amelynek szokás szerint a Hungexpo pavilonjai adnak otthont. Több mint 300 PC-n, konzolon és VR-eszközön lehet majd kipróbálni különböző játékokat, köztük számos újdonsággal, és még egy megjelenés előtti játékkal is. Ez utóbbi a hamarosan zárt bétába lépő, június végén boltokba kerülő The Crew 2 lesz.
A Star Wars zónában a hazánkban nem kapható Star Wars: Jedi Challenges AR-cuccot is ki lehet próbálni, amelyben kiterjesztett valóságban harcolhatunk a Csillagok háborúja filmek szereplőivel. Emellett további "csihás" játékok is lesznek ezen a helyszínen, például VR-ban lehet X-szárnyúakat vezetni.

Ismét egy külön elkerített rész lesz a PlayIT Plus részleg, ahova kizárólag 16 éven felülieket engednek majd be, és a tartalom is ennek megfelelő lesz. Korhatáros játékok, e-sport bárok versenyekkel stb.
A Mozdulj Gamer Mozgalom offline játékokkal várja majd az érdeklődőket, 7 méteres mászófallal, lasertaggel és egyéb sportos lehetőségekkel.
A Cosplay Village is elmaradhatatlan része a PlayIT-nek, itt egy 4 méteres csillagkapu is helyet kap, de akár jelmezeket is fel lehet majd próbálni. És persze cosplay-verseny is lesz.

A rendezvényről további híreket az esemény Facebook-oldalán lehet találni. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló