Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Fallout 76

Fallout 76 E3 trailer és infók

A fejlesztők nem kevesebbet ígérnek, mint minden idők legnagyobb Falloutját - online!

2018.06.11. 11:46 | GeryG | kategória: E3 2018

Néhány nappal ezelőtt érkezett a bejelentés, miszerint készül a Fallout 76, amelyről azonban egészen az E3-ig nem sok részlet derült ki. A Bethesda viszont egy egészen tartalmas trailerrel jelentkezett a Microsoft show-ján, valamint néhány szót is ejtettek a játékról.

A Fallout 76 minden valaha megjelent Fallout játék előzménye lesz, vagyis egy sokkal vadabb, ismeretlen világ várja majd, hogy felfedezzük. Az egyik legérdekesebb (és egyben legkockázatosabb) újítás, hogy az egész játékot "multiplayeresítik". Nem egy hagyományos MMORPG készül, hanem egy olyan szerepjáték, amelynek világában az összes szereplő egy másik játékos lesz. Ennek megfelelően az is a játékosokon múlik, hogy kiből válik hős és kiből gonosz. Arra is lesz lehetőség, hogy atomfegyvereket szerezzünk és felrobbantsuk a játék világát (ami Virginia nyugati része lesz). A fejlesztők elmondása szerint a játékmenet nagyon könnyen megtanulható lesz, kevés szabállyal. Építkezni is tudunk majd, az építményeinket pedig át is helyezhetjük. Ami a játék világát illeti, négyszer nagyobb lesz, mint a legutóbbi epizód, a Fallout 4 világa. A grafikai részletesség pedig nagyjából tizenhatszorosa lesz, vagyis a látványra nem lesz panasz remélhetőleg.

A Fallout 76 november 14-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de ezt megelőzően lesz még legalább egy bétateszt is.

Végül pedig essék szó a játék gyűjtői kiadásáról is! A Power Armour Editionben a játék mellett egy exkluzív fémtokot, 24 db apró műanyagfigurát, a sötétben világító térképet, egy West Tek utazótáskát, digitális extrákat és egy felvehető T-51B sisakot is találunk. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Fallout 76
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 76

hozzászólások (7)

somesz83
somesz83 2018.06.13. 07:57
Mondtam korábban, ha az ESO szintjét hozzák csak a Fallout világában, akkor lehet ez jó. De a trailerek alapján ez F4 baromkodás, csak multiban.
Noggle
Noggle 2018.06.13. 08:58
Fallout 76 számomra is felejtős. Első Fallout játék, amit kihagyok. Egyszerűen hihetetlen, hogy mindent meghagynak valószínűleg, amit utáltam a Fallout 4-ben, miközben az RPG vonal mégjobban hátrébb szorul.
Shadowguard
Shadowguard 2018.06.13. 10:05
Lehet jó, csak nem nekem ;-) Az ESO nem tudott érdekelni egy pillanatig sem, régen a WoW egy pár évre be tudott húzni, de egyébként a multi teljesen hidegen hagy, stílustól függetlenül. SC2 megvan a kezdetektől, egy multi meccset nem toltam benne, de a Diablo háromban is 6-700ból talán 5 órát toltam partiban (az is ismerőssel a szezon miatt). És még tudnék hozni jó pár példát.
Ez a fajta multi meg inkább az idegesítő kategória. Én a saját tempómban, a saját elképzelésem szerint akarok játszani és nem hiányzik, hogy kk. Vér István unalmában egy atomot dobjon rám...
Ricsi1976
Ricsi1976 2018.06.13. 11:38
" Vér István unalmában egy atomot dobjon rám..." ezen felnyerítettem :) De igazad van :)
somesz83
somesz83 2018.06.13. 12:57
Hát nézd, én se MMOzok, sose érdekelt. Most sem, mivel simán singleben tolom az ESO-t, abszolút veri a Skyrimet singleként (is). :-)
Ha a Fallout 76-ban sem kényszerítenek rá a multira, akkor lehet belőle valami. De én se teszem várólistára, már 4. résszel megölték a szériát.
ajánlott olvasnivaló