Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks World of Tanks

Két hét múlva indul a World of Tanks: Mercenaries

Új kampányt hoz konzolokra a 4.5-ös frissítés.

2018.06.11. 21:45 | szerző: Dino | kategória: Játék

Június 26-án kapja meg 4.5-ös verziószámú frissítését konzolokon a World of Tanks, és ezzel egy vadonatúj játékmód kerül a játékba, a Mercenaries. Ez egy alternatív valóságban játszódó rész, ahol a világot az állandó háborúk igencsak lepusztították, a hatalmi vákuum következtében a globális erők elvesztették stabilitásukat, a katonák és civilek pedig magukért harcolnak. Ebbe a környezetbe érkezik tehát az új játékmód, amelyben kapunk egy új "nemzetet", a Mercenariest (amúgy zsoldosokat jelent), akiknek a járgányai különböző nemzetek tankjainak darabjaiból lettek összebarkácsolva. Kezdésnek öt ilyen tankot kapunk, de később ez a választék tovább fog bővülni.

A World of Tanks: Mercenaries egy új PvE kampányt hoz, a The Heistet, amelyben zsoldosként egy titkos létesítményből kell elhozni nukleáris cuccokat. A kampányt akár egyedül is lehet játszani, de egy barátunkkal kooperatívan is nekivághatunk. Ezen kívül vadonatúj multiplayer pályákat is kapunk a frissítéssel, a játékosok néhány kedvenc pályáját pedig átalakítják a Mercenaries világához.

A World of Tanks: Mercenaries a játék PlayStation 4, Xbox One és Xbox 360 változataihoz lesz elérhető június 26-ától. ■

előző
következő
Két hét múlva indul a World of Tanks: Mercenaries
Két hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: MercenariesKét hét múlva indul a World of Tanks: Mercenaries
World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló