Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Assassin's Creed Odyssey

Női és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-ben

Döntéseinkkel pedig a történelem folyamát is befolyásolhatjuk.

2018.06.11. 23:37 | szerző: Dino | kategória: E3 2018

Három éve dolgoznak az Assassin's Creed széria legújabb epizódján, a görögökhöz vivő Assassin's Creed Originsen. Ebből is két videót kaptunk az E3-as prezentáció során. Az első szokás szerint a cinematic trailer.

Az új részben két karakter közül választhatunk majd, Alexiosszal vagy Kassandrával vihetjük végig a játékot. Ezúttal beleszólhatunk a történelem folyamába is egy-egy döntéssel, például egy beszélgetés során adott válaszainkkal. Összesen több mint 30 órányi dialógust rögzítenek, az elágazások miatt pedig többféle befejezés is lehetséges. Hatalmas csaták (két 150 fős hadsereg csaphat össze), nyílt világú hajókázás és mitológiai lények (például a medúza és a minotaurusz) várnak majd ránk. A játékmenetről az alábbi videóban láthatunk további részleteket.

Az Assassin's Creed Odyssey PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg, október 5-én. ■

előző
következő
Női és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-ben
Női és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-benNői és férfi főhőssel is játszhatunk az Assassin's Creed Odyssey-ben
Assassin's Creed Odyssey
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assassin's Creed Odyssey

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló