Switch
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

Starlink: Battle for Atlas

Starlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferencián

A Ubisoft is szerencsét próbál a toys-to-life piacon.

2018.06.12. 00:42 | szerző: Dino | kategória: E3 2018

A Ubisoftnál is készül egy sci-fi játék, a Starlink: Battle for Atlas azonban elsősorban a fiatalabbakat célozza meg, ugyanis a Skylandershez hasonlóan valódi játékok kapcsolódnak ehhez is. (Nagy kérdés persze, hogy ők milyen szerencsével járnak, ugyanis a legtöbb hasonló próbálkozás - pl. Disney Infinity, LEGO Dimensions - pár év után eltűnt, és a Skylandersből is már két éve volt az utolsó, és egyelőre nem hallani folytatásról.) Hét felfedezhető bolygó vár majd ránk a Starlinkben, mindegyik saját élővilággal, köztük pedig szabadon közlekedhetünk. De lássunk most egy kis részletet a játékból!

A Nintendo Switch verzióban a Star Foxból Fox McCloud is szerepel pilótaként, erről egy külön videót tettek közzé.

Végül pedig azt is láthatjuk, hogyan működik Switchen a valódi játékokkal a Starlink. A talpazat két oldalára kell felszerelnünk a Joy-Con kontrollereket, a tetejébe nyomni egy pilótát, majd ráhelyezni egy űrhajót. Végül erre pakolhatjuk fel a választott fegyvereket. De a másik két konzolon is a kontrollerhez fognak kapcsolódni a játékok, hogy olyan élményt adjon a vezérlés, mintha magát az űrhajót reptetnénk. A kezdőcsomagban amúgy egy űrhajót, egy pilótát és három fegyvert kapunk. (Switchen pedig második pilótaként a már említett Fox McCloudot.)

A Starlink: Battle for Atlas október 16-án jelenik meg, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Starlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferencián
Starlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferenciánStarlink: Battle for Atlas a Ubisoft konferencián
Starlink: Battle for Atlas
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Starlink: Battle for Atlas

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló