Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2018

GreedFall

Greedfall E3 trailer

A Spiders tavaly bejelentett új RPG-je is kint volt az idei E3-on.

2018.06.16. 14:12 | szerző: GeryG | kategória: E3 2018

A Focus Home Interactive több érdekes játékot is magával vitt az idei E3-ra. Köztük volt a Spiders stúdió tavaly februárban bejelentett új RPG-je, a Greedfall is, amely természetesen új trailert kapott a show alkalmából.

A videóban képet kapunk a játék történetéről, amely a XVII. század környékén játszódik, de a jelek szerint misztikummal, mágiával és más fantasy elemekkel is megfűszerezik az egyébként egész történelminek tűnő eseményeket. A sztori egy távoli, ismeretlen sziget meghódítása körül bonyolódik majd, ahová a „civilizált” népek régi kincsek után kutatva és az otthonukat sújtó járványok elől menekülve érkeznek meg. Ahogy az ekkoriban megszokott volt, a hódítók nem nagyon találják a hangot az őslakosokkal, ellentétük természetesen háborúban manifesztálódik. Csakhogy ezt a szigetet átjárja a természetfeletti és a mágia, így számíthatunk furcsa lényekre és más nem evilági dolgokra is.

A Greedfall a fejlesztők ígéretei szerint egy élő és folyton változó világot tár majd elénk, amelyre minden döntésünkkel hatással leszünk mi is, legyen szó apróságokról vagy politikailag fontos döntésekről. Sajnos sem a konkrét játékmenetből (amely a harcok mellett diplomáciára és lopakodásra ugyanúgy épül majd) nem kapunk ízelítőt, sem a megjelenési dátumról nem derül ki semmi az előzetesből. ■

GreedFall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GreedFall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló