Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops 4

Íme a Call of Duty: Black Ops 4 bétaidőpontjai

Külön bétát kap a hagyományos multi és a battle royale mód, a Blackout.

2018.07.13. 18:10 | szerző: Dino | kategória: Játék

Nem egy, hanem két bétája is lesz az ősszel érkező Call of Duty: Black Ops 4-nek. A hagyományos multiplayer teszt mellett ugyanis külön lehet majd kipróbálni a Blackout módot, azaz a manapság igen népszerű battle royale-t, amelyet leginkább a PlayerUnknown's Battlegrounds és Fortnite játékok tettek közismertté. A Blackoutba szeptemberben lehet majd belenézni, előtte azonban augusztus során lehet bekapcsolódni a sima multiplayer tesztbe. Elsőként a PlayStation 4-tulajok férhetnek hozzá ehhez, majd egy héttel később a PC-sek és Xbox One-on játszók is. De lássuk a pontos időbeosztást!

  • PlayStation 4: augusztus 3. 19:00-augusztus 6. 19:00
  • PlayStation 4 és Xbox One: augusztus 10. 19:00-augusztus 13. 19:00
  • PC korai hozzáférés: augusztus 10. 19:00-tól
  • PC nyílt béta: augusztus 11. 19:00-augusztus 13. 19:00

A PC-s verzió kizárólag a Battle.Net rendszerében lesz. A Private Multiplayer Beta során hat pálya lesz elérhető, ezekből kettő a béta során kerül bemutatásra először a nagyközönségnek. Új és visszatérő specialistákkal (nomad és prophet) is lehet majd játszani. Játékmódok közül Team Deathmatch, Domination, Hardpoint és Search & Rescue lesz a teszt során, valamint a vadonatúj Control mód, amelyben két statikus célpontot kell felváltva védenie és támadnia a csapatoknak, miközben korlátozott számú élete lesz.

A Call of Duty: Black Ops 4 megjelenésére október 12-éig kell majd várnunk, de három-négy hét múlva már előre ki lehet próbálni az egyik legfontosabb részét a játéknak. Ki lesz ott az elsők között a bétában? ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops 4

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló