Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Elder Scrolls VI

The Elder Scrolls VI: Redfall?

A Bethesda bejegyeztette a Redfall címet, ami azonnal találgatásokhoz vezetett.

2018.09.19. 17:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bethesda az idei E3-on jelentette be, hogy készül a The Elder Scrolls VI. Egy alig félperces kis videót mutattak, amelyen a kamera végigszáguld a mesebeli tájon, miközben harcra hívó muzsika szól a háttérben. Tipikus The Elder Scrolls hangulat. Csakhogy a bejelentés itt meg is állt, a készítők pedig jelezték, hogy egyelőre érjük be ennyivel, többet egy darabig úgysem tudunk meg a projektről.

Nos, ez mostanáig így is volt, a minap azonban felbolydult a rajongói tábor. Történt ugyanis, hogy a Bethesda levédette a Redfall címet, mint számítógépes szoftvert, amelyet számítógépen és konzolokon terveznek használni. Azt persze a világon semmi sem garantálja, hogy ennek bármi köze is lenne a The Elder Scrolls sorozathoz, sokan mégis biztosra veszik, hogy ez lesz a hatodik rész alcíme.

Mint ismert, a széria egy-két kivételtől eltekintve mindig is a The Elder Scrolls univerzum bizonyos helyszíneiről kapta az egyes epizódok címeit. Ilyen volt a Morrowind, a Skyrim és a legutóbbi (igaz, ez csak az online játék kiegészítője volt) Summerset is. Csakhogy a tudomány jelenlegi állása szerint nincs olyan helyszín a The Elder Scrolls világában, amelyet Redfallnak hívnak. De a rajongók véleménye szerint ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Ha ugyanis a hatodik rész sok-sok évvel az ötödik után játszódik, az eltelt időszakban akár fel is fedezhettek egy új területet. Mások pedig arra tippelnek, hogy a Redguard nép új otthonáról van szó. Ők eredetileg Hammerfellből származnak, de a két névből már elég könnyen összepakolható a Redfall név is.

Akárhogy is, a Bethesda bejegyeztette a Redfall címet, így előbb vagy utóbb ki fog derülni, hogy ennek van-e bármi köze a The Elder Scrolls VI-hoz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Elder Scrolls VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Elder Scrolls VI

hozzászólások (1)

gregmerch
gregmerch 2018.09.19. 19:03
Redguard & Daggerfall?!? ;-)
Nem lenne rossz!
ajánlott olvasnivaló