Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Black Desert Online

Szerezd meg a Black Desert Online-t ingyen!

A játék új mérföldkőhöz érkezett, ezért a fejlesztők lehetővé teszik, hogy ingyen csatlakozz az egyre gyarapodó közösséghez.

2018.10.05. 10:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2016 tavaszán rajtolt el a Black Desert Online korai változata, amelyet bő egy év után váltott le a Steamen a teljes kiadás. A fantasy MMORPG vegyes fogadtatásban részesült a rajongók részéről, ám a jelek szerint a közösség lassan, de biztosan gyarapodik. Legalábbis ezt mutatja, hogy a játék a napokban elérte a 10 milliós játékosszámot.

A Pearl Abbys csapata szeretné ezt a mérföldkövet megünnepelni (és egyben még több játékost bevonzani), ezért új kihívást kínálnak az újoncoknak. Ha ezt teljesítik, ingyen megkapják a játékot. Miről is van szó? Először is, le kell tölteni a Black Desert Online hétnapos próbaverzióját. Majd ebben a próbaidőszak vége előtt el kell érni az 56-os szintet és teljesíteni kell az adott karakter awakening küldetését. Aki ezt sikerrel veszi, örökre megkapja a játékot. Erre azonban csak akkor van lehetőség, ha a próbaverziót október 17-ig bezárólag töltik le, és vágnak bele a kalandba.

A fejlesztők a napokban készültek el a játék eddigi legnagyobb frissítésével, amely mind a grafikát, mind a hangokat alaposan gatyába rázza. Emellett november 14-én érkezik a Drieghan kiegészítő is, benne 300 új küldetéssel és egy új főellenséggel. ■

Black Desert Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Black Desert Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló