25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hamarosan újra bővül a Planet Coaster

Jövő héten jön a nemzetközi témájú World’s Fair DLC.

Írta: GeryG

A Frontier Development az elmúlt időszakban leginkább a Jurassic Park Evolution fejlesztésével volt elfoglalva, de nem feledkeztek meg az azonos műfajú, de sokkal nagyobb sikert aratott Planet Coasterről sem. A vidámparkmenedzser-játék jövő héten megkapja következő DLC-jét.

A World’s Fair csomag meglehetősen bőséges tartalommal kecsegtet. Tíz nemzeti téma (Franciaország, Japán, Kína, Marokkó, Mexikó, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Spanyolország és USA) kap benne helyet, amelyek mind az adott nép jellegzetes vonásaival díszítik fel a parkunk boltjait, éttermeit és más épületeit. Emellett egy új közlekedési eszköz (Polarity, amely mágneses elven szállítja utasait), két motorbiciklis hullámvasút (Jixxer és Interceptor), valamint háromszáznál is több új építési elem is debütál.

A Planet Coaster World’s Fair DLC-je október 16-án érkezik meg, a bejelentés mellé néhány kép és a fenti előzetes is társult.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Planet Coaster
  • Planet Coaster
  • Planet Coaster
  • Planet Coaster
  • Planet Coaster
  • Planet Coaster
  • Planet Coaster

Planet Coaster

Platform:

Fejlesztő: Frontier Developments

Kiadó: Frontier Developments

Megjelenés:
2016. november 17. PC
2020. november 10. PS4, X1, XSX
2020. november 17. Mac
2020. november 19. PS5

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!