Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Men of War: Assault Squad 2

Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2

Az Ostfront Veteranen a keleti frontra vezényel minket egy tucat új egység parancsnokaként.

2018.10.29. 20:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Men of War: Assault Squad 2 immár négy éves, de a 1C kiadó még mindig lát benne annyi fantáziát, hogy egy teljes értékű folytatás helyett inkább ezt bővítse egy újabb kiegészítővel. A napokban meg is érkezett az Ostfront Veteranen DLC, amely a címének megfelelően a keleti frontra vezényel minket.

A DLC-ben a német sereg egy új arcával ismerkedhetünk meg (vagy nézhetünk vele farkasszemet), amely harcedzett gyalogsággal és tíznél is több új gépesített egységgel van felszerelve. Utóbbiak között olyanokat találunk, mint a Brummbär, a StukazuFuß vagy a Flak37 löveggel felszerelt SdKfz 8.

A Men of War: Assault Squad 2 Ostfront Veteranen DLC-je a Steamen vásárolható meg. ■

előző
következő
Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2
Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2Új kiegészítőt kapott a Men of War: Assault Squad 2
Men of War: Assault Squad 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Men of War: Assault Squad 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló