Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Rocksteady tiszta vizet öntött a pohárba

A Rocksteady tiszta vizet öntött a pohárba

A stúdió a korábbi pletykákra reagálva jelezte, nem Supermanes játékon dolgoznak.

2018.12.01. 08:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mi is beszámoltunk róla a napokban, hogy egyes források szerint a Batman: Arkham szériával híressé vált Rocksteady Studios új játéka a Superman: World’s Finest lehet. A pletykák először az idei E3 előtt kezdtek terjedni, most pedig egy gépigényekre szakosodott portál öntött olajat a tűzre.

A Rocksteady pedig a jelek szerint megelégelte a dolgot, és tiszta vizet öntött a pohárba. Egészen pontosan a stúdió egyik alapítója, Sefton Hill csipogott erről a hivatalos Twitter-csatornáján: „Nagyon várjuk már az idei The Game Awards-ot. Jelenleg is nagyon keményen dolgozunk a fejlesztői bunkerünkben, szóval egyelőre ne várjatok a Rocksteadytől bejelentést. Amint megmutatható állapotban lesz, ti lesztek az elsők, akik tudni fogtok róla. Spoiler: nem Superman.”

A bejelentésből tehát két szomorú hír is kiderült: egyrészt nem Superman játékon dolgoznak a srácok, másrészt akármin is, egyelőre nem fogják felfedni. Az viszont biztos, hogy hamarosan többet is el fognak róla árulni (hiszen szeptemberben erről adtak jelet egy álláshirdetés formájában), csak épp azt nem tudni, hogy pontosan mikor. ■

hozzászólások (6)

jawsika
jawsika 2018.12.01. 19:47
jaja... legunalmasabb szuperhős evör
Trufa
Trufa 2018.12.02. 19:34
Összes szuperhős hót unalmas, ha már láttál kettőt, láttad az összeset.
jawsika
jawsika 2018.12.03. 08:19
Ne légy igazságtalan. Superman egy omnipotens isten, egy db gyenge pontja van, és minden helyzetben a zöld kavics kerül elő. Hasonló pl Thor (akit a filmek előtt kutya sem ismert) illetve a DC-ben és a Marvelnél is a hősök jelentős része. De vannak olyanok, akik tökéletesen alkalmasak játékbeli megjelenítésre. Ilyen Batman. Ezért is voltak ennyire jók ezek a játékok.

Szeretnék más ilyen jellegű játékokat. Ez a vonal nagyon jó. Csak olyan hős kell, aki tud sérülni, igazolható, ha elakad, átmenetileg legyőzik, vagy fenntartják. Ezen kívül el tudjon vinni a hátán egy franchiset, meg darabonként elég hosszú játékokat. Hát... Nem könnyű.
Peace
Peace 2018.12.03. 08:50
Bizony, Batmant szeressük!!!! Szívesen látnék még legalább 3 ilyen játékot vele. ;-)
Trufa
Trufa 2018.12.03. 09:22
Én arra gondoltam, hogy a köréjük épített sztori ezerszer lerágott csont, semmi újat nem tudnak mutatni.

Batman? Anno biztos eredeti volt a milliomos hi-tech cuccokkal, de azóta csináltak még pár ilyet. A Thor filmek nekem bejöttek, azok legalább nem vették komolyan magukat.

Arrow-ról van egyáltalán játék? Mert pl. ő is ember (milliomos), ezáltal sérülékeny. A mostani nyilazós trendbe belepasszolna. Igaz, hogy érvágósan unalmas már az agonizálása (jaj, öljek / ne öljek - abba is hagytam a sorozatot), de, ha jól megoldják, egy játékos által eldönthető lopakodós / rambózós játékot el tudnék képzelni vele. Persze, csak, ha nem tolják túl, mert a sorozatnak is igazából csak az első évada volt jó, amikor még semmi természetfeletti szarság nem volt benne. Egy játékba viszont lehet, hogy kellene.
ajánlott olvasnivaló