Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hell Let Loose

Jövőre jön a Hell Let Loose korai változata

A második világháborús taktikai-akciójáték egy évvel az eredeti premier után érkezhet meg.

2018.12.03. 14:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2017-ben szép sikert ért el a Kickstarteren a Black Matter stúdió projektje, a Hell Let Loose. A gyűjtés 136 000 ausztrál dollárt tűzött ki célul, végül a játékosok közel 310 000 ausztrál dollárnál állt meg. Ezzel egyértelmű jelét adták a rajongók, hogy igény van második világháborús akciójátékokra.

A Hell Let Loose fejlesztése tehát biztos anyagi háttérrel folyhatott, ám ennek ellenére sem tudták tartani az eredetileg kitűzött 2018 eleji premiert. Ehelyett a legfrissebb hírek arról szólnak, hogy valamikor 2019 elején debütálhat a játék korai változata a Steamen. Mindez a Team 17 kiadónak köszönhető, akik felkarolták a projektet.

A fejlesztők ígérete szerint valósághű fizikát kapnak mind a fegyverek, mind a járművek, illetve odafigyelnek a ballisztikára is. Mindezt az Unreal Engine 4 hajtja meg, vagyis kis odafigyeléssel a grafika is pazar lehet – és a legutóbbi előzetes alapján az is. Természetesen a multiplayer mód sem marad ki, amelyben egyszerre akár százan is játszhatnak majd két ötven fős csapatban.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a korai változat mikor jelenhet meg pontosan, illetve azt sem tudni, hogy milyen tartalommal rajtol majd el. Ezt a fejlesztők a premier előtti időszakban fogják felvázolni a további fejlesztési terveikkel együtt. ■

előző
következő
Jövőre jön a Hell Let Loose korai változata
Jövőre jön a Hell Let Loose korai változataJövőre jön a Hell Let Loose korai változataJövőre jön a Hell Let Loose korai változata
Hell Let Loose
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Hell Let Loose

hozzászólások (2)

Lacko
Lacko 2018.12.03. 14:28
"Természetesen a multiplayer mód sem marad ki..."
Nekem úgy tűnik, hogy ez csak multi.
Mostanában elég sok ilyen játék jelenik meg, de mindegyik csak multi. Nekem a Post Scriptum tetszik, de azért csak a multi miatt nem veszem meg.
-Jozef-
-Jozef- 2018.12.07. 15:52
Pedig a Project Reality óta jóval nagyobb élmény egy ilyen harctéri szimulátor, mint pl. akármelyik ArmA vagy OpFlashpoint volt. A Squad és a Post Scriptum megjelenésével ez hatványozottan igaz. Utóbbi két cím miatt tartok kizárólag PC-t a konzol mellett. Nincs jobb érzés, mint a positional VOIP-n keresztül élőszóban adni a parancsokat húsvér embereidnek, nem pedig a bugyuta AI-nak. De akár alapfokú angollal is neki lehet ugrani, beosztottként is ugyanolyan izgalmas a játék.

Próbáltad már vagy élből ilyen elutasító vagy minden multiplayer játékkal szemben? Ezekben nem kell félni a csalóktól, trolloktól, mert alapjában véve jóval kultúráltabb a playerbase, össze sem lehet hasonlítani pl. egy BF, CoD játékostáborral.
ajánlott olvasnivaló