Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arma 3

Új multiplayer játékmóddal bővült az ARMA 3

A Warlords módban mind az MI, mind a többi játékos ellen kell harcolni.

2018.12.04. 10:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bohemia Interactive öt év távlatában sem érzi elérkezettnek az időt, hogy az ARMA 3 után egy esetleges folytatáson kezdjen dolgozni. Vagy legalábbis erről egyelőre nem beszélnek nyilvánosan. Inkább továbbra is támogatják, bővítik és foltozzák a 2013-ban megjelent katonai szimulátort.

A legújabb ingyenes frissítéssel ismét több érdekes újdonság érkezett. Ezek közül a legfontosabb az új Warlords multiplayer játékmód. A játékosok vagy a NATO vagy a CSAT oldalán harcolhatnak egy sziget uralmáért. Ehhez első körben az MI által birtokolt szektorokat kell szisztematikusan elfoglalni, majd ezt követően jöhet az egymás elleni küzdelem is a teljes kontrolért. Így a Warlords egyszerre kínál PvE és PvP küzdelmeket is.

Az új játékmód mellett megérkezett az eddig csak modként elérhető ADR-97 fegyvercsomag is, amelyben a népszerű belga P90-es géppisztoly lapul. A frissítés részletes leírását pedig a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

előző
következő
Új multiplayer játékmóddal bővült az ARMA 3
Új multiplayer játékmóddal bővült az ARMA 3Új multiplayer játékmóddal bővült az ARMA 3Új multiplayer játékmóddal bővült az ARMA 3
Arma 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma 3

hozzászólások (1)

Lacko
Lacko 2018.12.05. 07:33
Háááát... tegnap kipróbáltam ezt a Warlord dolgot és - biztos én csinálok valamit rosszul - de dög unalom. Legalábbis a hivatalos szervereken.
ajánlott olvasnivaló