Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sky Noon

Megjelent a Sky Noon

Az árkád western lövölde elhagyta korai változatát, új játékmóddal érkezett meg a teljes kiadás.

2018.12.21. 09:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Lunar Rooster stúdió elkészült első játékával, megjelent a Sky Noon. Az éppen újra egyre népszerűbb vadnyugati témát ők meglehetősen sajátos formában értelmezték újra. A pályák ugyan a tipikus western elemekből épülnek fel, a fegyverek is kellően autentikusak, és a karakterek is korhű ruhákban feszítenek, ám ezeken kívül semmi hétköznapi nincs a játékban.

A pályák kisebb-nagyobb lebegő szigetek a semmiben, amelyekről könnyedén le lehet pottyanni. Ez is az egyik legegyszerűbb módja a többi játékos likvidálásának. Illetve nem is olyan egyszerű, mivel mindenki rendelkezik egy kilőhető kampóval, amellyel nem csak egymást lehet megcsáklyázni, de a pályákra is vissza lehet kapaszkodni.

A Sky Noon az elmúlt időszakot a Steam early access rendszerében töltötte, ez idő alatt többször is frissítettek és bővítettek rajta a fejlesztők. Mostanra viszont elérte a véglegesnek szánt állapotát, így elhagyta korai változatát. A teljes kiadás az új Money Bags játékmóddal érkezett meg, amelyben aranyérméket kell gyűjteni, illetve el lehet venni másokét is. A premier alkalmából egy új előzetes is érkezett, illetve a Steamen január 3-ig 30%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni a játékot. ■

Sky Noon
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sky Noon

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló