Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Atlas

Atlas játékmenet-bemutató

Ma rajtol a kalózos MMORPG korai változata, de ha vacillálnál, nézz bele az új játékmenet-bemutatóba, hátha meggyőz.

2018.12.21. 11:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy az Instinct Games stúdiójában új kalózos MMORPG készül Atlas címmel. Ennek korai változata ma rajtol el a Steamen, így a téma iránt fogékony játékosok már a karácsony előtt vehetnek egy kis ajándékot maguknak.

Az Atlas nem kevesebbet ígér, mint egyetlen világban 40 000 kalózt fajtól és nemtől függetlenül. Ahogy az a fenti új játékmenet-bemutatóban is látható, a játék világát mezei emberi kalózokon túl szörnyek, trollok, de még pingvinek is benépesítik. Tennivalónk is lesz rengeteg, hol tábortűz körüli énekléssel és tánccal, hol a tengerek átszelésével üthetjük el az időt. Utóbbi során persze elkerülhetetlen, hogy más hajókkal összefussunk, ilyenkor jöhet a jó öreg megcsáklyázás egy kis kardozás reményében. Igaz, a videón azt is láthatjuk, amint egyik hajóról a másikra lovagol át valaki... De lesz itt várostrom, kísértethajó és kalózszellemek, hatalmas hurrikánok, még hatalmasabb tűzdémonok és persze kötelező kincskeresés is.

Az Atlas korai változata a Steamen lesz elérhető, de érdemes ellátogatni a hivatalos oldalra is. ■

Atlas
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Atlas

hozzászólások (2)

vandorr
vandorr 2018.12.22. 23:12
Az egész világ 15x15ös rácsra van felosztva. Egy rácsban max 150ember lehet. Így jön össze a majd 40ezer ember. Egyébként sokszori halogatás után ma, 22.-én este 11 körül rajtol a nagyközönség számára a játék.
jawsika
jawsika 2018.12.23. 09:40
Fú, nem győzött meg. Egyrészt nagyon ganéj a grafika, ami nem szokott számítani, de azért ez mégis durva. Nem gáz, ha valamit nem tudnak (vagy MMO lévén, a nagyobb playerbase reményében nem akarnak) szépen megcsinálni, de akkor ne tegyék bele. Az az evezés kiverte a biztosítékot.

A nagyobbik bajom, hogy ez ilyen nesztek itt van minden, ami csak kellhet. Kalózos MMO, szóval hajók, papagájok, ágyúk, pálmák, tenger, kardok, pisztolyok, Kraken, Bolygó Hollandi, kincs. Oké. De mi volt az a sárkány? Meg az az óriási madárT-rex? Eléggé olyan... pakoljunk bele mindent, valami majd csak tetszeni fog szagúnak tűnik.

Nem tudom, szeretem az MMO-kat, szinte mindent próbáltam, de... hát ez így nem jött be. Mondjuk már a logo is búcsús szerintem.

Ha valaki tolja, majd írjon azért.
ajánlott olvasnivaló